Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serwer

Kossik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .

Od razu proszę moderatora o nie zamykanie tematu !

Mam bardzo dobry sprzęt na serwer hamachi lecz nie mam pomysłu jaki zrobić.

Podawajcie swoje propozycje ;]

Serwer Exp ?

PVP ?

4Fun ?

jakieś propozycje ?

Co dodać itp.

Liczę na waszą pomoc ; )

Opublikowano

4fun

Coś więcej ?

Rozwiń swoją wypowiedź .

@Down

Dzięki aryman za odpowiedź ;]

Co do tych nowych itemków - co za dużo to nie zdrowo

jedna mapa dla m1 i m2 ? Brzmi zajebiście tylko będzie z tym roboty ;]

Opublikowano

Server PvP. Dlatego że servery hamachi dułgo nie stoją... Najlepiej dodać dużo nowych broni i zbroi, nowe mounty itd. Co do nawych mapek to najlepiej dodać 1 "Arene PvP" 2. Jakieś siedlisko... mi by się podoba server który Miał by jedną jedyną mapke która robiła by za wszystkie inne (M1,M2). No to tyle :)

sygna1q.jpg

Opublikowano

Brakuje ostatnio serverów pvp ;). Osobiście za takimi przepadam, raty olbrzymie, 250 lvl, epiki z 65lvl, kd do np. +6. i np. po 8 broni/zbroi. Wszystko znajdziesz w necie i jeszcze jedno... Dodaj inne zbroje niż na niektórych serverach czyli Stal, szmaragd, szafir, hwang, srebrny hwang i złoty...

@Edit. Zapomniałem o bonach :D Postaraj się o jakieś duże bony ;/ Na wszystkich serverach są po 10-15... Czemu już nie robią z ratami po 30-50?...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Coś więcej ?

Rozwiń swoją wypowiedź .

@Down

Dzięki aryman za odpowiedź ;]

Co do tych nowych itemków - co za dużo to nie zdrowo

jedna mapa dla m1 i m2 ? Brzmi zajebiście tylko będzie z tym roboty ;]

4fun podobny do xenoxa tylko bardziej ogarnięty :P

Opublikowano

Brakuje ostatnio serverów pvp ;). Osobiście za takimi przepadam, raty olbrzymie, 250 lvl, epiki z 65lvl, kd do np. +6. i np. po 8 broni/zbroi. Wszystko znajdziesz w necie i jeszcze jedno... Dodaj inne zbroje niż na niektórych serverach czyli Stal, szmaragd, szafir, hwang, srebrny hwang i złoty...

Pliki by Rykox V2 xD ?

Tam jest troszke tych epików , nie jestem za gotowcami ;p

@ Down

Umiem dodawać drop , co do bonusów u mountów to nie wiem ;x

Opublikowano

Siemka!

Ja proponuję Zrobić taki server nieco 4fun nieco PVP bo tak samo pvp to nuda :D Oczywiście proponuję dodać przynajmniej z 10 nowych broni i z 8 zbroi. Exsp 4funik bo co to za server bez exspienia. Drop broni zbroi jak wolisz :) Oczywiście trzeba dodać jakieś nowe wierzchowce. Najlepiej jakby miały jakieś bonusy (fajnie jakbyś umiał je dodać itp.). Na pewno nowe exspowiska z jakimiś fajnymi potworkami. Najlepiej zrobić 1 mapkę z bossami z których wylatują jakieś bonusiki albo ulepszacze (jak wolisz). Proponuję nie dodawać mapy z metinami gdyż zawsze się na tej mapie server laguje :/ Co do tych bossów to jak być umiał dodać żeby z nich leciały pety to by było fajnie :D Proponuje zrobić jeszcze coś takiego że w sklepach do 5 bonu a z dungeonów 6/7 bon i coś może jeszcze. Zrobił bym coś jeszcze z DT bo mało teraz twórców serverów w ogóle zwraca uwagę na to i nic z tym nie robi, a takie wbijanie pięter jest moim zdaniem fajne jeszcze z kolegami to masakra :D<3 Można by dodać także arenę PVP (co na serverze powinno się znaleźć na 100%) Mam jeszcze dużo pomysłów ale nie będę się aż tak rozpisywał heh :)

Opublikowano

Up. Fajne pomysły :)

Kossik Co do plików to są fajne, ale tak czy siak wymagają poprawy ;P

Pety by się przydały i to bardzo z jakimiś bonusami do pvp. 6/7 bez klasy, a robienie itemów powinno być w nie trudne i nie łatwe :). I tak jak pisałem epiki z broni na 65 lvl... Robienie um czy śr to masakra...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Up. Fajne pomysły :)

Kossik Co do plików to są fajne, ale tak czy siak wymagają poprawy ;P

Pety by się przydały i to bardzo z jakimiś bonusami do pvp. 6/7 bez klasy, a robienie itemów powinno być w nie trudne i nie łatwe :). I tak jak pisałem epiki z broni na 65 lvl... Robienie um czy śr to masakra...

Oczywiście zgadzam się z kolegą bez sensu robić epiki ze śr oraz um to jest głupie! Co do 6/7 bonu może być i bez klas ale skusiłbym się jeszcze do tego że np można by było sobie dodać max 5% na jakąś klasę wiem że mało ludzi lubi te bony na klasę ale jakby zrobić to że 6/7 dostaję się z dungeona to coś jednak trzeba z tego mieć :D (to jest tylko moje zdanie)

Opublikowano

Oczywiście zgadzam się z kolegą bez sensu robić epiki ze śr oraz um to jest głupie! Co do 6/7 bonu może być i bez klas ale skusiłbym się jeszcze do tego że np można by było sobie dodać max 5% na jakąś klasę wiem że mało ludzi lubi te bony na klasę ale jakby zrobić to że 6/7 dostaję się z dungeona to coś jednak trzeba z tego mieć :D (to jest tylko moje zdanie)

Bony na klase odpada w 100% ;]

Nie jest zbyt lubiany w śród graczy .

Bronie bez śr / um oczywiście , myślę też nad plikami Virqoal czy jakoś tak ;p

Też ciekawe i mniej do poprawy jest .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...